Clicky

LEGUME ȘI FRUCTE CARE SEAMĂNĂ CU ORGANELE PE CARE LE VINDECĂ

Probabil ați remarcat că multe legume și fructe seamănă cu organele corpului uman. Miezul de nucă seamănă foarte bine cu creierul, fiind și benefic pentru buna lui funcționare.
O boabă de fasole ne duce cu gândul la rinichi, contribuind la menținerea funcției renale la o cotă normală.
Coincidențe sau nu, este evident cu unele legume și fructe seamană cu organele pe care le vindecă. Iată o parte dintre ele:
Nucile. Miezul de nucă seamănă izbitor cu creierul. De altfel, nuca este considerată „hrana creierului”. Nucile sunt bogate în omega 3, care stimulează funcționarea creierului.
Morcovii. Dacă tăiați transversal un morcov o să vă convingeți că seaman cu ochiul. De altfel, este cunoscut faptul că morcovii conțin beta-caroten care ajută vederea. Morcovii conțin și vitamina A, care este un aliat excelent pentru păstrarea ochilor sănătoși.
Ciupercile. O ciupercă tăiată seamănă cu urechea. Ciupercile sunt unele dintre cele mai rare alimente care contin vitamina D, de mare folos în rezolvarea problemelor de sănătate care au legătură cu urechea.
Strugurii. Un ciorchine de strugure seamănă cu plămânii. Când vine vorba de detoxifierea plămânilor, strugurii sunt cea mai bună alegere.
Bananele. Nu este așa că banana are formă de zâmbet? Nici nu s-ar putea altfel, fiindcă banana conține triptofan, pe care organismul îl transformă în serotonina care ne ajută să ne păstrăm o stare de bucurie.

Distribuie
post-img
Prev post

CÂT REZISTĂ UN OM FĂRĂ MÂNCARE?

Next post

TRUCURI PENTRU A CUMPĂRA PRODUSE ALIMENTARE SĂNĂTOASE

post-img