Clicky

FII INFORMAT!

Vreau să știi!

Toti vrem sa avem un somn odihnitor si o saltea curata, dar fiecare dintre noi crede ca aceste lucruri se obtin greu si cu bani multi. Iata de ce, vreau sa citesti rapid ce poti folosi pentru ca noptile tale sa nu mai fie neplacute.

1. Foloseste oțet pentru îndepărtarea petelor – acesta este un detergent eficient care poate ajuta la îndepărtarea murdăriei și la eliminarea petelor simplu și fără pic de efort. Curățarea cu oțet e o metodă foarte simplă și accesibilă, ce depășește cu mult eficiența unor produse mai scumpe special realizate pentru asta.

2. Folosește bicarbonat de sodiu – presara un strat subțire cu ajutorul unei site pe suprafața întregii saltele. Lasă să acționeze timp de două ore.Este o soluție simplă și la îndemâna oricui, ce te poate ajuta să ai o saltea fresh într-un timp foarte scurt și fără prea mult efort.

3. Adauga uleiuri esențiale – dacă vrei să știi cum să îți faci salteaua să miroasă mai bine, un truc bun ar fi să adaugi câteva picături de ulei esențial în bicarbonat de sodiu înainte de a-l distribui pe saltea. În timp ce bicarbonatul de sodiu va neutraliza mirosurile, uleiul esențial va oferi saltelei un parfum discret și plăcut.

Distribuie
post-img
Prev post

Durerea de umăr – de ce mă doare umărul și cum să aleg un specialist?

Next post

BOLILE COPILARIEI: SCARLATINA - ANA MARIA ICHIM MEDIC PRIMAR PEDIATRU

post-img