Clicky

UN REMEDIU FOARTE SIMPLU PENTRU TOPIREA GRĂSIMII DE PE ABDOMEN

Grăsimea abdominală în exces nu este doar inestetică, ci poate dăuna grav sănătății, prin creștea riscului de diabet sau boli vasculare.

Indiferent dacă ne gândim la sănătate sau la frumusețe, este bine ca printr-un stil de viață sănătos, bazat pe alimentație sănătoasă și pe mișcare fizică, să evităm să acumulăm colăcei de grăsime în jurul taliei.

Dacă totuși vă confruntați cu această problemă, există un remediu simplu, despre care cercetătorii spun că ajută la topirea grăsimii de pe abdomen. Este vorba despre scorțișoară!

Cercetările arată că scorţişoara poate influenţa pozitiv compoziţia masei corporale în doar câteva săptămâni.

Acest condiment cu o aromă dulce şi picantă este mai mult decât un ingredient culinar. Potrivit experţilor, când vine vorba despre grăsimea viscerală, compusul puternic care poate afecta substanţele grase este aldehida cinamică. Un studiu efectuat de specialişti s-a concentrat pe efectul acestui compus asupra grăsimii acumulate. Cercetătorii au observat că şoarecii de laborator cu o dietă din care nu a lipsit scorţişoara au reuşit să scape de grăsime, ceea ce arată că aldehida cinamică poate stimula metabolismul ţesutului adipos visceral.

Suplimentele de scorţişoară influenţează semnificativ indicatorii de obezitate şi pot fi recomandate ca adjuvant în dietele de slăbit.

 

Distribuie
post-img
Prev post

5 LEACURI PENTRU ASTENIA DE PRIMĂVARĂ

Next post

STII CUM TREBUIE SA TE PREGATESTI PENTRU INCEPEREA UNEI DIETE?

post-img