Clicky

ULEIUL DE CRIN ALB, PENTRU O PIELE LUMINOASĂ ȘI FĂRĂ PETE

Crinul este o floare foarte apreciată, atât pentru frumusețea sa, cât și pentu parfumul său inconfundabil, care ne învăluie, ne calmează și ne asigură o stare de bine.

Însă, crinul este și o floare tămăduitoare, o floare a frumuseții, datorită efectelor binefăcătoare asupra pielii.

Uleiul de crin este recomandat pentru orice tip de ten, el având proprietăți emoliente, astringente și anti-inflamatoare.

Cum se prepară:

Adunăm petalele de crin, le mărunțim și le punem într-un recipient din sticlă. Peste ele, se toarnă ulei de floarea-soarelui presat la rece sau ulei de măsline. Uleiul trebuie să acopere bine petalele, chiar și un centimetru mai sus de ele tot ulei trebuie să fie. Se închide ermetic recipientul și se lasă la macerat pentru o perioadă de două săptămâni. După 14 zile, uleiul se strecoară și se pune în sticluțe mai mici, închise la culoare, care se păstrează în locuri răcoroase. Uleiul o să aibă și un parfum foarte frumos.

Beneficii:

Acest ulei se aplică pe piele chiar și de 2-3 ori pe zi. Astfel, sunt îndepărtate petele maronii de pe față, iar pielea va avea un aspect sănătos și plăcut. De asemenea, compușii naturali din uleiul de crin refac pigmentul natural al pielii, aceasta devenind luminoasă și mai hidratată.

Distribuie
post-img
Prev post

CUM NE AFECTEAZĂ BLOCAJELE ÎN TRAFIC SANATATEA?

Next post

CINCI SFATURI PENTRU O DIGESTIE MAI BUNĂ

post-img