Clicky

TRATAMENTE COSMETICE NATURALE PENTRU ÎNGRIJIREA DECOLTEULUI

Dacă pielea decolteului este uscată și cu tendință de a se rida, se fac zilnic masaje cu o cremă hrănitoare grasă, care poate să fie aceeași cu cea care tratează obrazul.

Un tratament cosmetic recomandat de Eugen Giurgiu este baia cu iederă. Pentru aceasta, se pun 100 g de iederă la 5 litri de apă. Se fierbe timp de 30 de minute, apoi se toarnă fiertura în cadă. Baia va dura 30 de minute.

Este bine ca în timpul în care sunteți în baie să vă frecționați cu o mânușă de baie. În cazul în care există un exces ponderal, se recomandă ca în cadă să se pună 500 g de sare, iar după baie să vă înveliți bine pentru a transpira, după care faceți un duș călduț, urmat de altul scurt cu apă rece, care să pună sângele în mișcare.

Alte tratamente pentru decolteu:

Gălbenele. Se pun două lingurițe de planta mărunțită în 250 ml de apă clocotită. Se acoperă timp de 15 minute și se strecoară. Se aplică sub formă de comprese și se mentin timp de 20-30 de minute.

Aloe conține un gel bogat în vitamine și substanțe necesare pielii. De asemenea, este un remediu bun împotriva coșurilor și petelor. Se aplică frunza proaspăt tăiată sau geluri care se găsesc în comerț.

Lăptișor de matcă. Se poate folosi în toate cremele și preparatele cosmetic. Foarte eficient este lăptișorul de matcă cu miere.

Distribuie
post-img
Prev post

CELE MAI PERICULOASE ALIMENTE CONSUMATE DE OM

Next post

MOAȘA: CE ESTE ȘI CUM AJUTĂ FEMEIA ÎNSĂRCINATĂ?

post-img