Clicky

TINCTURĂ DE BRÂNCA-URSULUI

Brânca-ursului este considerată ginseng românesc și pe bună dreptate, căci această plantă nu doar că revigorează rapid organismul și crește tonusul psihic, dar este considerată și cel mai puternic stimulent hormonal natural.

Persoanele care s-au confruntat cu probleme de infertilitate știu probabil că brânca-ursului este cel mai des întâlnit remediu pentru astfel de afecțiuni.

Tinctura de bânca-ursului se poate cumpăra din magazinele care comercializează produse naturiste sau se poate prepara acasă. Iată cum:

Se pun 20 de grame de frunze, tulpini sau rădăcini de brânca-ursului într-un bol, peste care se toarnă 500 ml de alcool rafinat de 50 de grade. Se lasă la macerat două săptămâni. Tinctura se păstrează la rece, în sticle închise la culoare.

Beneficii:

-susține activitatea glandelor sexuale atât la bărbați, cât și la femei;

-creste libidoul si vitalitatea organismului la ambele sexe;

-optimizează numărul de spermatozoizi;

-reduce stările de oboseală, epuizare si surmenaj.

Tinctura de brânca-ursului are și rol tonic nervos și digestiv. Este recomandată și în stări de oboseală și epuizare. Se ia o linguriță de tinctură, diluată în 100 ml de apă, de 4 ori pe zi. O astfel de cură este utilă și în caz de hipertensiune arterială și se poate urma pentru o perioadă de până la trei luni de zile.

Atenție! Acest articol are rol informativ și nu înlocuiește un control medical!

Distribuie
post-img
Prev post

3 REȚETE CU PEȘTE PENTRU BUNA VESTIRE

Next post

10 TEHNICI PENTRU SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI

post-img