Clicky

Ruladă carne de curcan

Dacă sunteți în căutarea unei rețete sănătoase, dar care să fie și un aperitiv atractiv pentru masa de sărbători, vă propunem rulada din carne de curcan.

Nu este greu de făcut, nu necesită multe ingrediente și este un preparat care are șanse mari să fie și pe placul copiilor. Am găsit rețeta în revista PapTot și o împărtășim cu dumneavoastră.

Ingrediente
1 kg carne tocată de curcan
3 felii pâine alba
100 ml lapte
3 ouă
1 legătură ceapă verde
4 căței usturoi
Ulei
Sare
piper
Cum se face
Înmoi feliile de pâine în lapte. Pui carnea tocată de curcan într-un castron, adaugi feliile de pâine stoarse, ouăle bătute ușor, ceapa verde tocată mărunt, usturoiul pisat, sare și piper, după gust. Amesteci foarte bine până se omogenizează bine compoziția.
Îmbraci o tavă de cozonac medie cu hârtie de copt și pui compoziția de carne. Ungi deasupra cu ulei și introduci tava în cuptorul încins la 180°C pentru o oră. Trebuie să se rumenească frumos deasupra.
Lași rulada să se răcească în formă, după care o scoți, desprinzi hârtia și o servești tăiată felii, alături de o salată, ridichi, roșii, castraveți etc.

Distribuie
post-img
Prev post

Beneficiile uleiului de pește: 10 motive pentru a începe să-l luați

Next post

De ce ne doare spatele

post-img