Clicky

Rețetă (7- 12 luni). Morcov cu cușcuș

Rețetă (7- 12 luni). Morcov cu cușcuș

Ingrediente
30 gr carne de pui, 2 morcovi mici, o ceapă mică sau un sfert de ceapă, 40 grame de cușcuș fin, 1 lingură de unt, o lingură ulei de măsline, apă plată.

Cum procedezi
Într-o crăticioară mică, pui la fiert 50 de ml de apă cu uleiul de măsline. Când a dat în clocot, iei crăticioara de pe foc, pui cușcușul, amesteci și îl lași 15-20 de minute.
Speli morcovii, îi cureți de coajă, îi tai rondele și îl pui la fiert împreună cu puiul și ceapa tăiată mărunt.

După ce au fiert, le scurgi de zeamă, le pui în blender împreună cu cușcușul , cu untul și puțină zeamă și le mixezi până e gata un piure fin.

Distribuie
post-img
Prev post

Dr. Mihaela Bilic, despre Postul Crăciunului. Ce alimente să consumăm, ce greșeli să evităm

Next post

ATENTIE, PARINTI! VARSTA PERICOL PENTRU COPIII DUMNEAVOASTRA

post-img