Clicky

PIELEA FEȚEI TALE ÎȚI VORBEȘTE! EPISODUL 2

Incepem cu multumirile pe care vi le adresam pentru interesul cu care ne cititi si ne urmariti. Ati fost extrem de receptivi si de curiosi de semnele pe care fața ta le poate da in cazul in care suferiti de vreo boala. De aceea, va spunem sa va uitati in oglinda in fiecare dimineata. O faceti cu dublu rol, pentru sanatate si pentru frumusete, indiferent de varsta. De aceea, continuam sa va prezentam cateva semne care pot sta la baza unor afectiuni. Sa incepem:  • PLEOAPA CAZUTAUmflarea pleoapelor apare atunci când există o inflamaţie sau exces de lichid (numit edem) în țesuturile din jurul ochiului. Ochii umflaţi pot fi dureroşi sau nedureroşi și afectează atât pleoapele superioare cât și cele inferioare. Există numeroase cauze ale umflării pleoapelor, inclusiv infecţiile oculare, leziunile oculare sau traumatismele, dar cea mai frecventă cauză o reprezintă alergiile. Umflarea pleoapelor poate de asemenea semnala o problemă mai gravă a ochilor, care poate pune în pericol chiar vederea, cum ar fi: celulita orbitală, boala Graves și herpesul ocular. De aceea, în cazul în care simptomele persistă, se agravează sau se modifică, este important să mergem la medicul oftamolog pentru un examen ocular aprofundat.

  • ICTER – Icterul reprezintă colorarea în galben a pielii, mucoaselor şi a albului ochilor (sclerei). Icterul este determinat de creşterea nivelului de bilirubină în sânge. Bilirubina este un pigment colorat galben care este produs prin distrugerea celulelor roşii ale sângelui (eritrocite sau hematii). În mod normal bilirubina este metabolizată de către ficat şi eliminată prin bilă în tubul digestiv şi apoi prin materiile fecale la exterior.

  • PAR FACIAL IN EXCES – Părul nedorit, în special de-a lungul liniei maxilarului, bărbie și buza superioară, ar putea fi un simptom al sindromului ovarului polichistic, un dezechilibru hormonal în care nivelurile hormonale masculine sunt ridicate.

Distribuie
post-img
Prev post

TEMPERATURA ALIMENTELOR, PERICOL PENTRU SMALTUL DINTILOR

Next post

5 REGULI DE BAZĂ PENTRU UTILIZAREA PLANTELOR MEDICINALE

post-img