Clicky

Dr. Emi Hosoda

O doctoriță a slăbit 45 de kilograme și ne spune cum a reușit

Dr. Emi Hosoda, o doctoriță cunoscută în America, spune că s-a luptat toată viața cu kilogramele în plus, până când a făcut unele schimbări majore la 50 de ani.
Dr. Emi Hosoda povestește că urmărește zahărul, nu caloriile, și bea multă apă pentru a-și controla foamea.
Iată sfaturile ei de top pentru a menține greutatea în mod durabil.
Măsoară zahărul, nu caloriile
Dr. Emi Hosoda a spus că mereu verifică ce cantitate de zahăr are un aliment pentru a vedea dacă îi va crește insulina și zahărul din sânge, ceea ce duce invariabil la creșterea în greutate.
Consumul de zahăr în exces nu numai că determină organismul să îl depoziteze sub formă de grăsime, dar crește și riscul de diabet.
Bea suficientă apă Când încerca să slăbească, Hosoda a spus că a învățat să nu confunde setea cu foamea.
Cineva care este activ și transpira mult ar trebui să bea mai multă apă decât o persoană cu nivel mediu de activitate. Totuși, persoanele cu insuficiență cardiacă, boli de rinichi sau nivel de sodiu scăzut trebuiesă-și întrebe medicii câtă apă să consume.
Asigură-te că dormi suficient
Mulți oameni încep să aibă tulburări ale somnului pe măsură ce îmbătrânesc, în special după menopauză sau anii care o preced, iar somnul insuficient și agitat a fost legat de creșterea în greutate. Dr. Emi Hosoda a spus că ia suplimente cu magneziu care o ajută să doarmă și să reziste poftei de zahăr, dar recunoaște că puține studii au confirmat această legătură. În general, administrarea de suplimente nu este o modalitate care îți garantează calitatea somnului sau scăderea în greutate.
Nu evita antrenamentele de forță Dr. Emi Hosoda a relatat că a inclus antrenamentele de forță în rutina ei. Mulți oameni se concentrează pe exercițiile aerobice sau cardio, pentru a scăpa de greutate, dar ea a descoperit că antrenamentele de forță au funcționat mai bine în cazul ei. În plus, exercițiile de forță sunt importante pentru adulții de peste 50 de ani, care pot începe să aibă probleme cu mobilitatea sau pierderea masei musculare.
Sursa: Insider

Distribuie
post-img
Prev post

Pere cu sos caramel

Next post

Ridichea neagră. Leacul miraculos pentru tuse

post-img