Clicky

FII DULCE CA MIEREA DE 14 FEBRUARIE!

MIEREA, INGREDIENTUL FANTASTIC DIN COSMETICELE DE CALITATE

Incepe a doua saptamna de concurs “ FII DULCE CA MIEREA DE 14 FEBRUARIE!
Platforma media de sanatate si nutritie CAMPION IN SANATATE si FIRMA APIDAVA multumesc tuturor celor care s-au aratat mai mult decat interesati de produsele pe care le oferim, respectiv informatii si produse de calitate.
Fiti pe faza! Concursul continua!
Mierea, aurul lichid din natura, ofera provocari multiple pentru cei care o apreciaza si o inteleg. Tocmai de aceea, profesionistii firmei APIDAVA au inteles ca trebuie sa speculeze si sa integreze proprietatile mierii in cat mai multe domenii.
Astazi, despre produsele cosmetice cu miere care pe masura ce sunt cunoscute capata aprecierile meritate.
Mierea de albine este un ingredient fantastic deoarece este un agent antibacterian si, in plus, inmoaie, hidrateaza si catifeleaza pielea. Ca agent puternic umectant, mierea atrage si retine apa la nivelul pielii, ajutand astfel la hidratarea acesteia. Capacitatea antibacteriana a mierii (puterea de a stopa inmultirea bacteriilor) o face eficienta in tratarea pielii predispusa la acnee, reducand probabilitatea de noi eruptii.
In mod natural, mierea de albine este bogata in elemente nutritive benefice atat pentru piele cat si pentru sanatatea noastra: vitamina B, vitamina C, minerale si aminoacizi. Aceste ingrediente cheie au pentru piele un efect benefic demonstrat in hranirea si pastrarea sanatatii acesteia. Antioxidantii prezenti in compozitia mierii au si ei rol in mentinerea sanatatii pielii si prevenirea imbatranirii ei premature. Mierea ofera protectie, hidrateaza, catifeleaza si reintinereste pielea, dandu- i un aspect tanar si sanatos.
Suntem convinsi ca veti gasi pe site ul firmei APIDAVA produse de care va veti lipi la propriu!
Concluzie! Dati credit produselor romanesti, cu ingrediente naturale ca mierea!

Distribuie
post-img
Prev post

5 REȚETE NATURISTE PENTRU RENUNȚAREA LA FUMAT

Next post

EMBOLIZAREA PERIARTICULARA - DOCTOR FLORIN BLOJ

post-img