Clicky

MIEREA IN DULCIURI

Mierea se poate constitui in substitutul perfect al zaharului in dulciuri si prajituri. Specialistii de la APIDAVA stiu acest lucru si pentru noi toti au refacut gustul copilariei in mai multe bomboane si dulciuri.
Perlele, pernitele si pastilele, ne incanta papilele gustative si ne fac zilele mai aromate, rasfatandu-ne inclusiv cu vitaminele care se regasesc in continutul lor.
Pe langa stropii de gust care contin miere din belsug nu lipsesc nici jeleurile sau turta dulce.
Jeleurile, bucati gumate si jucause , sunt evidentiate de gusturile naturale de portocale, rodie, scortisoara, capsuni, vanilie si multe alte arome pe care va invitam sa le descoperiti. Trebuie insa sa fiti atenti, curtea regala a albinelor de la APIDAVA va face cunostinta cu turta dulce si caramelele.
Dulcele perfect, indiferent de anotimp, zi sau ora, turta dulce este un indemn catre visare si realitate in egala masura. Visare pentru ca nu-ti vine sa crezi ce lume incredibila de bunatati se ascunde intr-o sfera turtita de gust iar realitate pentru ca dupa ce termini de mancat, te trezesti pe fotoliu si realizezi ca turta dulce s-a terminat. Pentru moment! Camara este la trei pasi distanta!
Hey, dar sa nu uitam caramelele!!! Le descoperim imediat pe jucausele care ne danseaza in gura! Cu propolis, polen sau miere, caramelele ne intorc, pe unii dintre noi, in copilarie. Ne aduc aminte de momentele fericite, de cei dragi si mai ales de bunici care ne alintau cu ele.
APIDAVA, prin toate gusturile enumerate, ne poarta intr-un carusel al autenticitatii si al lucrurilor facute cu inima si din inima,…din inima TRANSILVANIEI.

Distribuie
post-img
Prev post

ZINCUL, BENEFICII PENTRU ORGANISM ȘI SEMNE CĂ NU AI SUFICIENT

Next post

SCHEMA COMPLETA DE VACCINARE LA CAINI SI PISICI - DOCTOR MARIUS DRAGOMIR

post-img