Clicky

Lip Lift – buze senzuale pentru totdeauna! Descopera cele mai avansate tehnici ale momentului!

Lip Lift – buze senzuale pentru totdeauna! Descopera cele mai avansate tehnici ale momentului!

Elegant, natural și spectaculos – așa putem descrie rezultatul unui lifting/unei ridicări de succes a buzei superioare. O privire întinerită, strălucitoare si un zambet dulce printr-o mică operație pe buze? Lip lift-ul o face posibilă. Alternativa sigura a oricarei proceduri de marire / volumizare / augmentare cu injectabile a buzelor, cu efect spectaculos pentru totdeauna este lip lift-ul, operatia care face furori la nivel mondial si care devine tot mai populara si in randul romancelor de orice varsta. Printre vedetele care au apelat cu succes la acest tip de interventie se numara sex-simbolurile de la Hollywood precum Megan Fox, Salma Hayek, Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Jennifer Garner si Courteney Cox. Despre aceasta procedura revolutionara, care este exclusiv „in custodia” medicilor chirurgi-esteticieni, ne explica dr. Florin Juravle, medic chirurg-estetician in cadrul clinicii Statera, unul dintre cei mai cunoscuti si solicitati specialisti din tara noastra, la care apeleaza un numar impresionant de vedete autohtone –Paula Chirila, Diana Munteanu, Majda Aboulumosha, Anda Adam, Dj Wanda, Amna, Diana Bulimar dar si vedete masculine precum Christian Sabbagh, Bogdan Vlădău, Lino Golden.

„Pentru multe femei, simpla injectare a buzei superioare cu acid hialuronic pare a fi insuficientă sau poate duce la un rezultat nedorit, prea artificial sau la deformari/asimetrii dificil, uneori costisitor, de gestionat. Pentru a evita riscul migrarii acidului hialuronic si interventiile repetate necesare mentinerii rezultatelor, putem avea incredere absoluta in lip lift, o interventie care dureaza o ora, dar are un efect permanent.
Prin această mică operație, fața ta poate capătă un aspect general intinerit cu cativa ani, iar buzele sunt senzuale și perfect conturate.”, explica medicul.

Ce trebuie să știm despre lip lift?
Pe măsură ce îmbătrânim, buzele noastre devin din ce in ce mai înguste, iar distanța dintre nas și buza superioară crește considerabil. Asta ne face să părem și mai în vârstă. Augmentarea buzelor cu acid hialuronic in acest caz sau cand buza superioară este prea lungă nu este indicată. In plus, interventia este ideala si pentru femeile care doresc să-și păstreze buzele senzuale pe termen lung, fara a fi nevoite să recurgă regulat la tratamentele cu seringi.

Tipurile de lifting al buzei superioare
Deoarece oamenii sunt deja familiarizati cu injecțiile cu acid hialuronic, ei nu prea mai caută alternative pentru o procedură de înfrumusețare a buzelor. Ridicarea buzelor este o alternativă foarte bună – mai ales pentru că tehnologia s-a dezvoltat masiv în ultimii ani. Mulți medici se feresc de ridicarea buzelor, deoarece se tem de cicatrici. De aceea, este important să căutați un specialist care să fie familiarizat cu diferitele proceduri și care să cunoască și să folosească tehnicile mai noi. Proceduri precum “Corner Lip Lift”, care ridică capetele gurii (in cazul colturilor lasate), precum și tehnici noi ca “Bullhorn Lip Lift” sau “Gullwing Lip Lift” fac din ridicarea buzelor o alternativă fiabilă și de succes pe termen lung pentru buze mai voluminoase și perfect definite.
Vă întrebați ce este exact un „Bullhorn Lip Lift” și prin ce se diferentiaza de „Gullwing Lip Lift”?

Bullhorn Lip Lift sau Subnasal Lip Lift
„Unele persoane au în mod natural o buză superioară lungă, ceea ce înseamnă că distanța dintre nas și gură este destul de mare. În plus, buza superioară devine mai lungă odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce duce și la un aspect inestetic. Bullhorn Lip Lift acționează împotriva acestui lucru printr-o mică incizie sub nări, de unde se îndepărteaza cativa mm de piele. Acest lucru face ca buza superioară să se ridice în timp ce reduce distanța dintre nas și buze. Buzele par mai mari. Per total, datorită distanței reduse, regiunea gură-nas pare mult mai armonioasă și mai tânără, iar arcul lui Cupidon este subliniat.”, spune Dr. Florin Juravle, medic chirurg-estetician in cadrul Clinicii Statera.

Lip Lift italian
Dr. Florin Juravle: „Lip Lift-ul italian are o funcție similară cu Lift-ul pentru buze Bullhorn. Este doar o procedură ușor modificată, care obține aproape aceleași efecte. În loc de o tăietură pe conturul nărilor, specialistul face două tăieturi mici sub formă de semilună sub nări. Cu această procedură, rezultatul este mult mai subtil, de nuanțare și nu la fel de radical ca la Bullhorn Lip Lift. Incizia mai mică reduce insă riscul de cicatrici vizibile. Cicatricile sunt doar un risc mic la ridicarea buzelor, dar nu trebuie ignorate.”

Gullwing Lip Lift
Această procedură este adecvată în special pentru corectarea buzelor subțiri. O incizie lungă se face de-a lungul liniei buzei superioare – forma seamănă cu aripile întinse ale unui pescăruș – excesul de piele este îndepărtat iar specialistul ridică zona roșie a buzei, astfel încât buza să fie mărită. „Această procedură necesită o tăietură lungă de-a lungul arcului lui Cupidon. Prin urmare, este posibil ca orice cicatrici cauzate de linia roșie a arcului Cupidonului să fie cu atât mai vizibile și să necesite întotdeauna acoperirea cu ruj.”, adaugă medicul.

Ridicarea colțurilor buzelor
Colțurile gurii se duc în jos? Acest lucru vă poate oferi un aspect ursuz sau încruntat, chiar dacă aveți o dispoziție complet diferită. „Puteți remedia această problemă gratie procedurii prin care se fac două incizii foarte mici la capetele gurii, acolo unde pielea este îndepărtată, iar colțurile gurii sunt ridicate. Și aici ar trebui să vă gândiți cu atenție la procedură, deoarece, la fel ca în cazul ridicării buzelor Gullwing, orice cicatrici ar putea fi vizibile, deoarece tăietura se face pe linia roșie a buzelor.” , explică Dr. Florin Juravle.

Ceea ce au în comun toate aceste proceduri de ridicare a buzelor este că operația schimbă aspectul buzelor pentru totdeauna. Îmbunătățirile externe sunt vizibile pe termen lung. O altă intervenție chirurgicală pentru a păstra aspectul nu este necesară decât după 15-20 de ani. Acesta este un plus clar în comparație cu injectabilele. De ce? Simplu: pentru că nu se utilizează materiale de umplere pe care corpul să le descompună după o anumită perioadă de timp.

Avantajele lip-lift-ului:
* O distanță redusă între nas și gură, ceea ce face ca zona să pară mai armonioasă și mai tânără
* Senzualitatea gurii
* Accent pe arcul lui Cupidon
* Volumul mai mare al buzelor roșii
* În general, fața pare mai tânără și mai echilibrată
* Rezultat spectaculos de durată

3 întrebări importante despre ridicarea buzelor
Pentru cine este util/necesar un lip lift?

Ceea ce a fost rezervat femeilor peste 50 de ani în trecutul recent a devenit de mult interesant și pentru femeile mai tinere. Tehnologiile avansate fac procedura mai puțin riscantă și reduc riscul de cicatrizare. Dacă doriți buze mai pline și senzuale, vă puteți gândi la o ridicare a buzelor. O ridicare a buzelor este, de asemenea, de interes dacă ridurile se formează deasupra buzei superioare odată cu înaintarea în vârstă sau distanța dintre gură și nas crește. În loc de injecții regulate, o soluție permanentă este mai utilă și mai interesantă pentru mulți.

Cum se desfășoară procedura?
O ridicare a buzelor se efectuează în general în ambulatoriu, sub anestezie locală și durează aproximativ o oră. Se utilizează procedurile descrise mai sus, în funcție de rezultatul dorit. O parte a pielii este întotdeauna îndepărtată. Suturile se retrag după aproximativ o săptămână după procedură. În unele cazuri, este necesară dermabraziunea sau anumite lasere după vindecare. Acestea nivelează pielea și elimină linia fină a cicatricilor.

Cât timp va dura până când rezultatul va fi vizibil?
După aproximativ trei săptămâni, inflamatia va dispărea complet. Apoi durează aproximativ trei până la patru luni până când puteți vedea efectul complet al ridicării buzelor.

DOCTOR FLORIN JURAVLE MEDIC CHIRURG ESTETICIAN, CLINICA STATERA

DOCTOR FLORIN JURAVLE

MEDIC CHIRURG ESTETICIAN, CLINICA STATERA
Distribuie
post-img
Prev post

Pericolul din conserve! Cum să ne ferim de botulism

Next post

Scorțișoara, condimentul vedetă pe timpul iernii

post-img