Clicky

LEGUMELE CELE MAI SARACE IN CALORII, DAR BOGATE IN BUNE INTENTII

LEGUMELE CELE MAI SARACE IN CALORII, DAR BOGATE IN BUNE INTENTII

De cate ori nu v-ati intrebat de ce toata lumea recomanda la diete si nu numai, salate si legume gatite in toate feluriele posibile, evident, mai putin in ulei. Sunt enumerate o serie de beneficii pe care le luam ca atare, dar foarte putini dintre noi stiu care sunt principalele legume cu cele mai putine calorii. Sa incepem! Cititi cu atentie!
Castravetele conține multă apă și este una dintre legumele cu cele mai puține calorii, cu un record de 12 calorii la 100 de grame. Plin de apă, el este un bun aliat în păstrarea siluetei. 
Prin urmare, dacă vă simțiți înfometat, nu există nimic mai bun ca o salată de castraveți!

RIDICHEA
Pentru a mânca într-o salată, pentru a vă decora vasele sau ca aperitiv, ridichea roșie se potrivește perfect cu mesele noastre, cu doar 13 calorii la 100 de grame, ar fi greșit să nu o savurati.

Salata
Salata ne încheie mesele pentru a ne ajuta să digerăm bine. Și cu doar 14 calorii la 100 de grame, este una dintre legumele infoiate care ne poate si satura.

Țelină
Pentru 100 de grame de țelină, veți găsi 16 calorii! De aceea, nu ezitați să o gătiți, mai ales că ea acționează ca un antiinflamator și ca un antibacterian pentru corpul nostru. Este mai greu sa o dati pe razatoare, dar merita!

Andivă
Printre alte salate cu conținut scăzut de calorii regăsim și andivele, care pot fi consumate atât crude cât și gătite și conțin doar 17 calorii la 100 de grame. Mai putin cunoscute, dar foarte gustoase si hranitoare.

PRAZ
Legumele verzi sunt, în general, recomandate în timpul unei diete, adesea pentru conținutul ridicat de fibre. Acesta este în special cazul prazului, care conține doar 29 de calorii la 100 de grame. Si daca nu este nici iute, puteti sa-l mancati gol.

Ciuperca
Conține 30 de calorii la 100 de grame! Poți să te bucuri de ea, fie într-o salată, fie pe gratar, fie coapte.

Roșia
Această legumă-fruct conține 18,4 kcal / 100g. Roșiile cherry sunt mai calorice, conțin în medie 21,4 kcal / 100g. Despre rosii insa, numai de bine! Sunt bune oricand si oriunde!

SPANAC
Spanacul brut conține 28,7 kcal / 100g, în ceea ce privește lăstarii tineri de spanac brut, care este adesea consumat în salate, conțin 22,1 kcal / 100g. Chiar si piure sau mancarica, spanacul isi pastreaza si gustul si calitatile.
CONSUMATI LEGUME, DACA SUNT SI ROMANESTI ESTE CU ATAT MAI BINE!

Distribuie
post-img
Prev post

Cum să recunoști un AVC prin metoda FAST

Next post

Un coșmar. Respirația cu miros neplăcut

post-img