Clicky

LA CE ESTE BUNA GRĂSIMEA DE BURSUC?

Prevenirea și tratamentul în timp util sunt cheia principală pentru menținerea sănătății. Cu toate acestea, nu respectam intotdeauna aceasta regula. Iar unii dintre noi refuza sa creada ca micile afecțiuni care nu par să ne cauzeze prea mari probleme sunt, de fapt, principalele simptome ale dezvoltării unor afecțiuni mult mai grave.

Aflati ca grăsimea de bursuc este unul dintre remediile eficiente care ne permit să ne salvăm din timp de multe boli la un cost minim.

Grăsimea de bursuc este un remediu natural valoros care a fost folosit de câteva secole pentru tratarea multor afecțiuni patologice.

Bursucul este un animal sălbatic care se hrănește cu nuci, fructe de pădure, amfibieni mici, pregătindu-se activ pentru hibernare și îngrășare. Grăsimea de bursuc este extrasă la începutul iernii, înainte ca animalul să hiberneze. În această perioadă, grăsimea este cea mai utilă pentru corpul uman. Consistența grăsimii de bursuc este densă și vâscoasă, mirosul ei este specific și puternic, culoarea variază de la alb ca zăpada la crem. În niciun caz, produsul nu trebuie să fie galben, deoarece o astfel de nuanță indică învechire.

Secretul acestui produs constă în compoziția sa unică. Datorită cantității mari de substanțe utile și hrănitoare, grăsimea de bursuc este capabilă să întărească sistemul imunitar și să restabilească forta organismul, întăreste unghiile și părul, reglează digestia și funcționarea mușchilor, precum și normalizează vederea și nivelurile hormonale.

Principalele componente ale grăsimii de bursuc sunt:

  • vitaminele A și E, care oferă un suport calitativ proceselor de regenerare din corpul uman și sunt implicate activ în refacerea celulelor si a pielii si normalizarea sistemului reproducător;

  • acizi grași polinesaturați responsabili pentru normalizarea proceselor metabolice și regenerarea celulară;

  • acizi organici care previn depunerea sărurilor și normalizează activitatea tractului gastrointestinal;

  • vitaminele K și PP contribuie la creșterea producției de insulină, scad concentrația de colesterol rău din sânge;

  • acidul folic sprijină activitatea inimii și a vaselor de sânge;

  • carotenoizii încetinesc procesul de îmbătrânire;

  • vitaminele B stabilizează activitatea sistemului endocrin și nervos, îmbunătățesc procesul de hematopoieză.

Grasimea de bursuc, datorita tuturor acestor componente, este deosebit de utila femeilor care vor sa ramana frumoase si tinere cat mai mult timp. Datorită stimulării producției de colagen și elastină, pielea după mai multe aplicări ale produsului capătă un aspect viu și tonifiat. Ridurile dispar, la fel si vergeturile, iar pielea intinerește.

Grăsimea de bursuc este recomandată pentru boli ale tractului gastrointestinal (ulcer, gastrită) și ale sistemului respirator. În acest din urmă caz, va fi util pentru cei care se confruntă cu astm, pneumonie, bronșită, tuse și gripă. Este, de asemenea, eficienta împotriva oricărui tip de durere în gât.

Cu ajutorul grăsimii de bursuc, puteți scăpa de multe boli ale pielii și o puteți regenera după operații, arsuri, mușcături de insecte, dermatită, acnee și alte leziuni fizice. Fracturile, zgârieturile și vânătăile pot fi, de asemenea, tratate cu grăsime de bursuc, dupa cum si bolile coloanei vertebrale și ale articulațiilor pot fi ameliorate.

Grăsimea de bursuc poate fi achiziționată sub formă lichidă, precum și în capsule. Ambele forme sunt utilizate eficient pentru tratamentul și prevenirea hemoroizilor, varicelor, otitei medii.

Pentru a îmbunătăți sănătatea generală, grăsimea de bursuc se ia cu o oră înainte de masă. Dacă produsul nu pare să aibă un gust prea plăcut, poate fi combinat cu lapte cald, cu miere sau gem.

O altă opțiune pentru utilizarea grăsimii de bursuc este externă. Grasimea este folosita pentru a masa pieptul și spatele. Această tehnică activează fluxul de sânge în zona de aplicare, ceea ce îmbunătățește transferul de căldură și reduce inflamația în organele și țesuturile afectate.

Distribuie
post-img
Prev post

YANG ȘI YIN ÎN DIETA TRADIȚIONALĂ CHINEZEASCĂ

Next post

GRUPELE DE SÂNGE ȘI PERSONALITATEA

post-img