Clicky

Implantul de păr fără leziuni și fără cicatrice, disponibil acum și în România!

Implantul de păr fără leziuni și fără cicatrice, disponibil acum și în România!

Suferiți de alopecie androgenetică severă sau de alte afecțiuni care vă „fură” podoaba capilară? 

Pentru a acoperi zonele mari de chelie puteți obține rezultate excelente și păr bogat cu metoda FUE Manual Ultimate. Ca în orice domeniu, și în implantologie există tehnici diferite, dar FUE Manual Ultimate este tehnica-vârf de lance în prezent, pretutindeni în lume. Despre această tehnică chirurgicală sigură, exclusiv manuală, prin care extracția firelor se realizează doar manual, iar implantarea cu implantatoare de ultimă generație, ne vorbește Dr. Cosmin Moculescu, expert implantologie-păr în cadrul Bucharest Hair Institute.

“Datorită acestei tehnici, rata de supraviețuire a firelor implantate este de peste 95%. Avantajele sunt multiple și net superioare oricărei alte metode, în prezent fiind plasată pe primul loc în clasamentul intervențiilor chirurgicale de implant de păr. În cadrul Bucharest Hair Institute folosim exclusiv metoda FUE Manual Ultimate, ce impune doar extracția manuală a grafturilor, fără a utiliza aparate motorizate, și implantarea cu implantatoare LION de ultimă generație. Comparativ cu celelalte metode, FUE Manual Ultimate se diferențiază prin rezultatul natural cu ajutorul implantatoarelor și lipsa leziunilor în zona donoare cauzate de aparatele motorizate. Aceasta metodă manuală este mai costisitoare decât celelalte alternative chirurgicale, dar are și mult mai multe beneficii pentru pacient din punct de vedere al rezultatului.”, explică Dr. Cosmin Moculescu.

Printre multiplele beneficii pentru pacientul care acuză căderea masivă a părului, cele mai importante sunt: prezervarea zonei donoare pentru viitoarele extracții și lipsa cicatricilor și rezultatul natural al implantului. Metodele inferioare utilizează bisturiul circular. Fiind introduse cu pensa, grafurile nu pot fi implantate la unghiurile naturale ale firelor de păr.

Ce trebuie să știi înainte de procedură
Pentru un diagnostic corect, medicul te va examina și îți va recomanda unele teste:
* Analize de sânge. Acestea sunt indicate pentru a descoperi eventuale cauze medicale ale căderii părului. De exemplu se pot determina anumite dezechilibre ale hormonilor: testosteron, dihidrotestosteron.
* Tricoscopia (videodermoscopia părului și a scalpului) constă în examinarea părului și a scalpului cu ajutorul dermatoscopului sau videodermatoscopului, o lupă specială.

Tratament eficient, cu rezultate spectaculoase
În cadrul Bucharest Hair Institute sunt utilizate materiale premium pe piața mondială pentru FUE ULTIMATE. După stabilirea prognosticului și evoluției afecțiunii se elaborează protocolul terapeutic. În acest fel, medicii din cadrul Bucharest Hair Institute oferă garanția unor rezultate excelente și predictibile.
“La o primă vizită, pacientul este consultat atât din punct de vedere al aspectului scalpului și al firelor de păr, cât și al stării de sănătate generală. În cadrul acestei consultații se evaluează obiectiv starea și densitatea firelor de păr, folosind aparatura dedicată cabinetului de trichologie. Astfel, se realizează anamneza pacientului insistând asupra stării de sănătate și posibilelor reacții alergice în antecedente. Se evaluează gradul de alopecie, aria zonei donatoare și se stabilește cauza căderii părului. După ce i se va explica procedura pas cu pas, pacientul va primi detalii referitoare la intervenția chirurgicală.”, adaugă expertul Dr. Cosmin Moculescu.
Intervenția chirurgicală durează în funcție de zona care trebuie acoperită, de dificultatea fiecărui caz în parte, între patru și șapte ore pe zi. Aceasta se poate întinde pe una sau două zile. În cazurile complexe, procedura se poate repeta după aproximativ opt sau nouă luni. Procedura nu este dureroasă, practicându-se anestezie locală atât în zona de extracție, cât și în zona de implantare. 
Este luna cadourilor, nu stati pe ganduri, oferiti-va un cadou care va va ajuta sa va recapatati increderea in voi insiva!                                

Dr. Cosmin Moculescu, expert implantologie-păr în cadrul Bucharest Hair Institute

DOCTOR Cosmin Moculescu

Expert Implantologie - Păr în cadrul Bucharest Hair Institute
Distribuie
post-img
Prev post

CULORILE LEGUMELOR SI FRUCTELOR ÎȚI DESENEAZĂ STAREA DE SANATATE

Next post

Stafidele, cele mai sănătoase dintre fructele uscate.

post-img