Clicky

HAINELE ȘI STAREA DE SPIRIT

Probabil fiecare persoană are haine pe care adoră să le poarte, la fel cum pe unele le păstrează doar pentru ocazii speciale sau, la fel de bine, când are nevoie de ceva comod de îmbrăcat.

La fel de adevărat este că orice femeie știe că o rochie frumoasă îi poate schimba starea de spirit, făcându-i ziua mai bună.

Așa că nu putem să nu ne întrebăm dacă hainele ne influențează sau nu starea de spirit. Bineînțeles că da, este răspunsul cel mai potrivit.

Dacă un bărbat alege un costum business pentru o întâlnire, inconștient își îndreaptă spatele și își trage burta, o femeie într-o rochie de seară cochetă și în stil festiv, zâmbește mai des, umerii ei sunt drepți și un zâmbet irezistibil îi apare pe chip, notează Rador.

Pe de altă parte, o haină- chiar dacă frumoasă și care vă vine bine- dacă a fost purtată în momente mai puțin plăcute, se va transforma într-o sursă de amintiri amare, astfel încât este mai bine să renunțați să o mai purtați.

Din această perspectivă, este bine să vă împărțiți hainele din garderobă în patru categorii:

1. Haine preferate, care se potrivesc perfect siluetei, provocând emoții pozitive. Ar trebui să fie plasate în locurile cele mai vizibile și să fie folosite în mod regulat.

2. Haine care din anumite motive nu se potrivesc. Acestea ar trebui puse într-o valiză până la vremuri mai bune sau dăruite cuiva. Nu este nevoie să purtați ceva care să vă sublinieze defectele siluetei sau să dezvăluie pliurile de pe burtă. Momente ca acestea nu fac decât să înrăutățească lucrurile!

3. Hainele vechi, cele care trezesc emoții plăcute. Pot fi păstrat ca amintire.

4. Lucrurile asociate cu amintirile neplăcute. Acestea nu trebuie păstrate.

Așadar, nu vă temeți să faceți ordine în garderobă și să păstrați doar hainele care vă vin bine, vă fac să vă simțiți bine și vă amintesc de lucruri plăcute. Este necesar să vă îmbrăcați în așa fel încât, mai presus de toate, să vă simțiți bine în pielea dumneavostră și să obțineți un plus de vitalitate.

Distribuie
post-img
Prev post

CE BOLI SE AGRAVEAZA PRIMAVARA SI DE CE

Next post

OUĂLE, NUCILE ȘI BRÂNZA DE VACI AJUTĂ LA ÎNCETINIREA ÎMBĂTRÂNIRII

post-img