Clicky

BUNA DIMINEATA!!!! ANUNT IMPORTANT!

Astazi este 14 februarie, o zi care celebreaza dragostea in lume, preluata si de toti romanii care vor sa aiba cat mai multe ocazii sa spuna: TE IUBESC!

Campania „ FII DULCEA CA MIEREA DE 14 FEBRUARIE!”, campanie sustinuta de platforma media digitala CAMPION IN SANATATE si firma APIDAVA, isi va desemna castigatorii in randurile de mai jos.

5 dintre voi vor primi un cos cu produse in valoare de 150 de lei.

Suntem convinsi ca veti ramane “lipiti” in continuare de platforma noastra si de bogatiile de la APIDAVA.

Trebuie sa urmariti cu atentie site-ul campioninsanatate.ro si facebook-ul CAMPION IN SANATATE pentru ca surprizele, campaniile si concursurile vor continua mai repede decat v-ati fi asteptat. Si acest lucru se va intampla datorita voua, celor care ati ajuns sa ne cunoasteti , sa ne cititi si sa ne urmariti inclusiv pe canalul de youtube CAMPION IN SANATATE.

Sa ne reintoarcem la castigatorii nostri, neuitand sa le multumim tuturor celor care au inteles si au apreciat produsele firmei APIDAVA si demersul jurnalistic al echipei redactionale.

AVEM CASTIGATORII!

ACESTIA SUNT: DARIA MARIA, DENISA DRAGOMIR, LAURA PAVAL, GEORGETA GEOR SI LUMINITA SULEACOV.

Le rugam pe doamne sa ne contacteze, in privat, pe mesagerul de facebook CAMPION IN SANATATE, acolo unde au trimis si dovada distribuirilor.

Multumiri speciale partenerilor nostri, firma APIDAVA….DIN INIMA TRANSILVANIEI.

Distribuie
post-img
Prev post

STII CATE KG ARE VOIE SA SE INGRASE O FEMEIE INSARCINATA? DR. OANA CIUHUREANU - MEDIC NUTRITIONIST

Next post

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CREIERUL UNEI PERSOANE ÎNDRĂGOSTITE

post-img