Clicky

EVENIMENT DEDICAT PERSOANELOR CU DIABET, ÎN 18 MARTIE, LA CLUJ-NAPOCA

Sâmbătă, 18 martie, în Cluj- Napoca, va avea loc conferința „Oameni mari cu diabet”, eveniment dedicat persoanelor cu diabet.

Evenimentul este organizat de Asociația Glice, iar scopul acestuia este de a oferi o perspectivă asupra vieții cu diabet și a aduna la un loc oameni care să-și împărtășească experiențele de viață.

Prin proiectul „Oameni Mari cu Diabet” ne-am propus să organizăm o întâlnire de suflet pentru comunitatea pacienților cu diabet zaharat tip 1 și familiile acestora. Vom aduce în fața voastră 7 invitați care vor povesti despre parcursul lor în viață având diabet zaharat tip 1.

Invitații noștri vor povesti despre ce înseamnă să trăiești cu diabet încă din copilărie și care sunt provocările, dar și bucuriile personale și profesionale pe care le-au avut.

Ne dorim ca la finalul acestui eveniment să te poți conecta cu o viziune mai clară, mai blândă și luminoasă asupra vieții cu diabet.

Accesul la eveniment se va realiza pe bază de donație, scopul final fiind strângerea de fonduri pentru tabără de copii și adolescenți pe care vrem să o organizăm în august 2023.

Donație recomandată: 70 lei/ persoană sau 100 lei/ familie. Membrii Asociației Glice vor beneficia de intrare gratuită”, au transmis, pe Facebook, organizatorii evenimentului.

Evenimentul va avea loc la Xponential Transylvania (Bdul 21 decembrie 1989, nr 16), în intervalul 10.00-14.00.

Înscrierea se realizează prin completarea acestui formular.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSgq2cwZMegFfM9_60DyJ_mPGxBg5Ct4Mx5x8omiUV4eiUiQ/viewform?fbclid=IwAR3kzDH9NWsiU7D2nIX_fWzR9_CG2ohuGm4XLyw7ZCgHJGs3KJIFyRSC1_A

Distribuie
post-img
Prev post

DIFERENTELE DINTRE BOTOX SI ACID HIALURONIC

Next post

CAT DE PERICULOASE POT FI EXTENSIILE DE GENE SI MACHIAJUL PENTRU OCHI?

post-img