Clicky

DOAMNELOR, PUTEȚI SĂ PĂCĂLIȚI VÂRSTA!

De cate ori nu gandim ca varsta reprezinta doar un numar si ca lucrul cu adevarat important este ceea ce simtim noi. Corect, este una dintre spusele care ne fac sa ne simtim bine si la o varsta la care deja apar ridurile superficiale, tonusul pielii scade iar pe frunte se instaleaza rezultatele stresului. Motivele sunt simple, masa musculara incepe sa slabeasca si sa-si piarda elasticitatea. Va oferim cateva exercitii cu ajutorul carora veti arata cu cativa ani mai tinere.

  • Pentru a întări mușchii buzelor. Extindeți buzele, care sunt pliate în formă de inel și deschideți gura. Acțiunile se efectuează lent și numai cu 2 repetări în prima zi. Procedura zilnică este crescută de 1 dată.

  • Anti-rid în jurul ochilor. Închideți ochii și rotiți-i de 10 ori într-un cerc în direcții diferite. Fără a-ți ridica pleoapele, cu buzele înfățișează alternativ bucuria și tristețea în 5-7 repetări.

  • Pentru netezirea ridurilor frunții. Acoperiți complet fruntea cu palmele și strângeți-le. Închideți ochii și rotiți-i de 5 ori în cerc.

  • Pentru contur. Unflați-vă obrajii timp de 5 secunde, apoi eliberați încet aer. Repetați exercițiul de 10 ori.

  • Pentru întinerirea feței și a gâtului. Înclinați-vă capul înapoi, relaxați mușchii gâtului și deschideți gura larg. Apoi închideți lent maxilarul cu bărbia până când buza inferioară o acoperă pe cea superioară. Repetați de 5 ori.

Va tinem pumnii!

Distribuie
post-img
Prev post

HERNIA ABDOMINALĂ, FACTORI DE RISC ȘI TRATAMENT

Next post

TRAISTA CIOBANULUI, PLANTA MEDICAMENT CARE OPREȘTE HEMORAGIILE

post-img