Clicky

CURA CU ULEI DE FLOAREA- SOARELUI

Cura cu ulei este un obicei vechi de circa 3.000 de ani, care în timp și-a dovedit eficiența în ceea ce privește, în principal, detoxifierea organismului.
Metoda este una cât se poate de simplă. Concret, uleiul trebuie plimbat prin gură, astfel încât toxinele din cavitatea bucală să fie absorbite de acest ulei și eliminate din organism imediat ce uleiul este scuipat din gură.
Cum se face cura?
Dimineața, înainte de a vă spăla pe dinți, luați o lingură de ulei și începeți să îl „mestecați” timp de 10-15 minute.
La început se poate ca senzația să nu fie tocmai plăcută. Dacă folosiți ulei de floarea-soarelui, așa cum este recomandat, s-ar putea ca gustul acestuia să nu vă fie pe plac. Însă, după câteva minute, uleiul începe cumva să se facă mai fluid și toată procedura devine mai lesne de făcut.
După circa 15 minute, scuipați uleiului și clătiți gura cu apă călduță. Pe urmă, vă spălați bine dinții. Fiți atenți să nu înghițiti uleiului, deoarece asta ar însemna ca toate toxinele absorbite de acesta să reintre în organismul dumneavostră!
După câteva zile de urmat această cură, efectele trebuie să înceapă să apară, ele constând, în plus față de detoxifierea organismului, în înviorarea organismului și o vizibilă albire a dinților.

Distribuie
post-img
Prev post

Pulsul cardiac

Next post

ATACUL ISCHEMIC TRANZITOR, UN MARE SEMN DE ALARMĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA!

post-img