Clicky

Cum să scapi de riduri și cearcane fără intervenție chirurgicală

Fiecare femeie vrea să arate frumoasă și tânără, nu numai în vacanță, ci și în viața de zi cu zi. Dar pentru a scăpa de ridurile din jurul ochilor, pentru a-ti face pielea netedă și părul mătăsos, trebuie să lucrezi cu tine însuți, să renunți la obiceiurile proaste și să folosești creme naturale si măști. Iar vestea buna e ca ti le poți face singura, cu ingredientele ce găsesc în orice frigider.
Potrivit cosmetologilor, pentru a scăpa de ridurile și pungile de sub ochi, trebuie să aplicați o cremă pe față înainte de a merge la culcare, iar în timpul zilei – o mască din ingrediente naturale. Pulpa de căpșuni sau brânza de vaci pot face minuni pentru tenul tau.
Pe post de cremă hidratantă, poti folosi unt natural. Dacă doresti să-ti cureți pielea, sucul de lămâie este cel mai potrivit, îl poți aplica în siguranță pe piele și masa ușor tenul. Important este ca sucul sa nu-ti intre în ochi și sa nu provoace iritații.
Pentru combaterea cearcanelor, cosmeticienii recomanda plicuri obișnuite de ceai, care trebuie aplicate pe zona cu probleme și păstrate timp de 30 de minute. Ajută în mod favorabil spălarea pielii cu apă rece, gimnastica pentru ochi și față, precum și luarea de vitamine.
Insă, dacă abuzați de tutun și alcool, niciun remediu popular nu va va ajuta si orice cosmetolog va fi neputincios. Mai ales dacă te chinui cu diete si organismul tau pierde substanțele responsabile de elasticitatea pielii.
Odată cu vârsta, pielea își pierde tonusul, iar grăsimea subcutanată din partea inferioară a feței se poate lăsa. Pentru a menține ovalul feței în formă bună pentru mai mult timp, este important să controlați greutatea, dieta și să vă mișcați mai mult.

Distribuie
post-img
Prev post

Apa carbogazoasa versus apa plata

Next post

VREAU SA STII!

post-img