Clicky

CUM SĂ SCAPI DE POFTA DE ZAHĂR ÎN DOAR CINCI ZILE

Zahărul este probabil printre primele alimente la care trebuie să renunțăm dacă dorim să avem o stare bună de sănătate.

Este știut faptul că prezența constantă a zahărului rafinat în dietă provoacă depunerea de grăsimi și, de asemenea, contribuie la procesele inflamatorii.

Dar cum să reușim să scăpăm de dependența de zahăr? Iată că oamenii de știință au transmis, recent, un set de reguli cu ajutorul cărora pofta de dulce se reduce în doar cinci zile.

Așadar, pentru a vă abține de la a mânca dulciuri și biscuiți, este bine să includeți în dieta zilnică alimente care conțin proteine combinate cu grăsimi bune. Pentru a face acest lucru, ar trebui să mâncați ouă, nuci, ulei de măsline, humus, somon și carne de pui, notează Rador.

Oamenii de știință recomandă înlocuirea pâinii și pastelor cu legume verzi, precum dovleceii, diferite tipuri de varză, dovleac. Pâinea este absorbită rapid de organism, crescând nivelul de zahăr, spun experții, în timp ce legumele conțin carbohidrați complecși, care vă fac să vă simțiți sătui mai mult timp.

În plus, ar trebui să mâncați murături, acestea suprimă cu succes pofta de zahăr. Pentru a face față stresului după ce renunțați la dulciuri, puteți consuma cantități moderate de ciocolată neagră. Ciocolata stimulează organismul să elibereze endorfine, care reduc nivelul de anxietate.

Oamenii de știință recomandă, de asemenea, să beți mai multă apă. Datorită apei, vă puteți simți sătl pentru mai mult timp. În plus, acesta elimină excesul de zahăr din organism, reducând astfel „foamea de dulciuri”, explică experții.

Distribuie
post-img
Prev post

CAUZELE ȘI TRATAMENTUL MIGRENELOR RECURENTE

Next post

5 ALIMENTE CARE REDUC INFLAMAȚIA DIN ORGANISM

post-img