Clicky

CUM SĂ NU TE ÎNGRAȘI DUPĂ CE TE LAȘI DE FUMAT

Teama de kilogramele în plus este un motiv pentru care multe persoane amână renunțarea la fumat sau reîncep să fumeze după o perioadă de abstinență.

Pe undeva, această temere este bazată pe realitate, silueta fiind o problemă pentru persoanele care se lasă de fumat, dar asta în anumite condiții.

De obicei, persoanele care renunță la fumat se confruntă cu nevoia de a ronțăi permanent câte ceva. Iar dacă acest ronțăit este satisfăcut cu dulciuri este normal să apară și creșterea în greutate.

Vestea bună este că îngrășarea nu este obligatorie, atâta timp cât lupta noastră cu fumatul face parte dintr-un plan mai amplu de a avea un stil de viață sănătos.

Iată câteva trucuri care te pot ajuta să-ți păstrezi greutatea ideală și fără să fumezi.

1.Apa. Mulți oameni care au reușit să renunțe la fumat cu confirmat că apa face minuni. Nevoia de nicotină este reală, nu este ușor să-i reziști, însă apa te ajută să treci cu bine peste momentul când simți nevoia să fumezi. Așa că este bine să ai o sticlă cu apă în apropiere.

2. Mișcarea. Sportul este de mare ajutor în lupta cu fumatul și s-ar putea ca în absența țigărilor să te descurci cu exercițiIle fizice Chiar mai ușor decât înainte și fără să obosești repede.

3. Gustări sănătoase. Cum spuneam anterior, nevoia de a ronțăi câte ceva s-ar putea să-ți dea bătăi de cap, la propriu, însă poți să-ți pregătești gustări sănătoase, mai ales legume și fructe crude.

4.Adio, alcool! Cel puțin la începutul perioadei fără fumat, alcoolul nu este cea mai bună idee, deoarece tentația de a fuma este destul de mare și există riscul de a-i ceda și de a aprinde o țigară. Așa că nu merită, tot mai bună și mai sănătoasă este apa.

Distribuie
post-img
Prev post

3 CEAIURI PENTRU ICTER

Next post

DANTURA SANATOASA, LA UN CLICK DISTANTA

post-img