Clicky

Cum să-i dai părului tau volum?

Cum să oferi părului tau o splendoare durabilă? Aceasta este întrebarea la care majoritatea femeilor caută un răspuns. O coafura frumoasa si un volum al părului sunt strict legate de sănătatea lui. Părul sănătos și elastic va arăta întotdeauna mai voluminos decât cel fragil și deteriorat. Există mai multe trucuri care vă vor ajuta să vă faceți părul sa arate magnific.
Începeți prin a vă ingriji scalpul
Atunci când alegeți produse de îngrijire a părului, acordați atenție compoziției acestora, important este ca acestea să conțină vitaminele B5, C și E, floarea soarelui, ulei de migdale sau de cocos. Aceste ingrediente nu numai că adaugă volum părului, dar ajută și la menținerea unui scalp sănătos.
Alege cele mai potrivite produse de îngrijire a părului
Pentru ca părul să devină luxuriant, ar trebui să alegeți produsele potrivite. Acordați atenție dacă cheratina, ceramidele sau pantenolul sunt în compoziția produselor de îngrijire a părului, deoarece acestea dau volum părului.
Evitați produsele cu o formulă 2 în 1
Astfel de produse combinate conțin substanțe care încep să se depună pe păr după spălări repetate, făcând, astfel, părul mai greu.
Acordați atenție rădăcinilor părului
Pentru a vă face părul mai plin, începeți să vă coafați de la rădăcinile părului. Acest principiu trebuie respectat și la spălarea părului, alegând produse pentru curățarea în profunzime a părului. In plus, este indicat sa iti schimbi ocazional produsele preferate si sa incerci altele pentru a nu lasa sa se obisnuiasca cu un anumit produs.
Uscarea parului
Uscarea părului cu capul în jos vă va oferi un efect instantaneu de volum. Când părul este aproape uscat, terminați uscarea în modul obișnuit. Puteți aplica spumă pe păr, care îi va oferi părului un plus de volum.
Alege tunsoarea potrivită
O tunsoare poate crea un efect vizual de volum. Alege o tunsoare graduală, în scari. De asemenea, este recomandat să tăiați în mod regulat vârfurile despicate, deoarece acestea fac părul sa para mai subțire.
Încearcă un ondulator
O tehnică populară și eficientă pentru a adăuga rapid volum este ondulatorul. Folosește-l la rădăcinile părului, încrețindu-l ușor și îndreptându-te spre mijloc.
Folosiți șampon uscat
Șamponul uscat este de fapt un produs versatil care poate fi folosit și pentru a adăuga volum părului tău. Aplicați-l pe rădăcinile părului și efectul de splendoare se va obține instantaneu.

 

Distribuie
post-img
Prev post

EFECTELE NOCIVE ALE ANTIINFLAMATOARELOR

Next post

VREAU SA STII!

post-img