Clicky

CUM PUTEM EVITA EXCESELE ALIMENTARE

Fiecare dintre noi crede ca are cea mai buna strategie pentru evitarea exceselor alimentare. Ce-i drept, asa ar trebui sa fie, stim cel mai bine cand si cat sa-I oferim corpului nostru astfel incat sa ne simtim confortabil noi cu noi. Haideti sa aruncam o privire asupra unor metode care pot functiona din momentul in care le implementam.

Orice masa romaneasca incepe cu aperitivele, acestea contin un numar ridicat de calorii, nu trebuie neaparat sa renuntam la ele, dar putem sa optam pentru aperitive dietetice si sanatoase.

Conservele ne sunt de foarte multe ori la indemana si sunt si mai putin costisitoare, dar si aici trebuie sa fim atenti, va trebui sa citim cu atentie etichetele pentru a le evita pe cele cu continut ridicat de zahar si sare.

Cati dintre noi constientizam efectele mancarurilor pe care le consumam? Prea putini si cu siguranta doar in momentul in care este vizibila celebra “burta de gandac”. De foarte multe ori, alimentele usoare pot avea calorii multe, drept urmare ar fi bine sa va informati in legatura cu valorile nutritionale.

Organismul trebuie pregatit! Atunci cand stiti ca urmeaza la sfarsit de saptamana o masa copioasa, trebuie ca inainte cu doua, trei zile, sa renuntati la anumite rontaieli. Acest lucru va da posibilitatea sa reduceti aportul caloric.

Controlul atent al portiilor si al bauturilor reprezinta pentru cei puternici inca o metoda datorita careia corpul si mintea voastra nu vor fi chinuite de dureri de stomac si de remuscari.

Cum am mai spus, echilibrul in toate este metoda pe care toata lumea trebuie sa o incerce si sa o impuna in viata.

Distribuie
post-img
Prev post

BOALA WILSON, SIMPTOME ȘI TRATAMENT

Next post

ALIMENTE CARE NE AFECTEAZA ARTICULATIILE

post-img