Clicky

CREMA CU ULEI DE LAVANDA

FRUMUSEȚEA SE ÎNVAȚĂ!

TOTUL DESPRE CREMELE DE ZI CU ZI

AUTOR: Doina Berescu -aromaterapeut & fondator Ecoland Production

Sub acest slogan am început și am terminat studiile masterale privind formularea produselor dermatocosmetice la Facultatea de farmacie din Timișoara. Mulțumesc profesorilor mei și mai ales doamnei profesor Anca Dragomirescu al cărei mesaj transmis îl aplic in fiecare zi.

Continui să învăț despre fumusețe și acum .Si în tot acest proces al învățării produsele cosmetice sunt instrumentele noastre de lucru, pentru a ne îngriji și a fi frumoase.

Produsul „Cremă de zi cu provitamina B5 și ulei esențial de lavandă” este recomandat pentru îngrijirea zilnică deoarece îmbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii. Ca toate produsele firmei mele nu conține parabeni, coloranți sau parfumuri sintetice.

Formularea produsului a fost făcută împreună cu unul din cei mai vechi colaboratori ai firmei dr. farmacist primar Mihaela-Alexandra Bogdan creator remarcabil de produs și branduri.

Și totul a plecat de la cercetarea doctorală a uleiului esențial de lavandă produs de către Ecoland Production din culturile proprii.

În procesul tehnologic al acestui podus am folosind apa florala de lavandă, uleiul de migdale dulci,untul de Shea,uleiul esential de lavandă,provitamina B5,vitamina E. Toate acestea au avut in vedere ușurarea și calmarea pieli cu ajutorul untului de Shea iar hidratarea pielii am realizat-o cu ajutorul provitaminei B 5 care este absorbită de celule și transformată in vitamina B5 .Uleiul de migdale dulci bogat în acid oleic și fitosteroli hrănește pielea având rol de catifelare după utilizare iar uleiul esențial de lavandă este un bun regenerant cutanat și de tonifiere. Vitamina E reste adăugată la cremă intr-un procent de 5-8 % pentru limitarea deterirărilor asociate radiațiilor UVB solare deoaerece studiile au arătat că acesta reduce numărul de celule arse de soare.

Produsul este recomandat a se aplica de 1-2 ori pe zi, pe pielea curată prin masare ușoară până la încorporare, aplicarea constantă a acestui produs ajută în timp la menținerea sănătății pielii.

Pielea este un organ dinamic care asigură interfața între corp și mediul exterior.Lucrurile cu care se confruntă pielea noastră pe timpul zilei sunt foarte diferite de cele cu care se confruntă in timpul nopții.Pe timpul zilei suntem supuși la un risc mai mare de vătămare fizică ,expunere la ultravilolete și microbi precum și la temperature extreme.De aceea pielea funcționează diferit in funcție de momentul zilei .Ținând cont de toate acestea am creat produsul cosmetic Cremă de zi cu provitamina B5 și ulei esential de lavandă pentru o utilizare zilnică .Un produs gândit să intre în rutina de bază a îngrijirii tenului de către femei dar deopotrivă poate fi folosită cu succes și de către bărbați după bărberit .

Elixirul tinereții încă nu a fost descoperit și scos la vânzare astfel încât o îngrijire corectă a pielii, zilnic ,deopotrivă de femei cât și de bărbați, se poate realiza doar utilizând corect produse cosmetice

Doina Berescu

Aromaterapeut & fondator Ecoland-Production
Distribuie
post-img
Prev post

3 MODURI UȘOARE DE A ÎMBUNĂTĂȚI MEMORIA ȘI CONCENTRAREA

Next post

CE INSEAMNA PROFILURILE LIPIDIC SI GLICEMIC

post-img