Clicky

CE VEDETA NU PUNE CARNE PE MASA NICI DE SARBATORI?

Îndrăgita artistă de muzică populară Irina Loghin are un stil de viață sănătos, cu multă mișcare și cu alimentație bazată mai mult pe fructe, legume și cereale, ceea ce face ca artista să nu-și arate cei 83 de ani de viață.
De ani buni, Irina Loghin a adoptat de o dietă fără carne, alăturându-se astfel procentului de 12% dintre români care preferă acest regim de viață.
Artista spune că acesta este unul din secretele care o menţin în formă la peste 80 de ani. 
„Fructe, legume şi cereale – asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer”, a spus, la Antena3, îndrăgita artistă de muzică populară Irina Loghin.
Irina Loghin are 83 de ani, dar nu îşi arată vârsta. Mai mult, este tonică, face mişcare şi spune că a găsit regimul sănătos cu care se simte foarte bine, mărturiseşte artista.
„În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, mărturiseşte Irina Loghin.
De altfel, ultimele tendinţe în materie de alimentaţie se îndreaptă în această direcţie. La Salonul internațional de la Paris, un produs din patru prezente a fost un substitut de carne.
Dieta vegană are din ce în ce mai mulţi adepţi şi în România. Cercetările au arătat că în jur de 12% români preferă mesele fără carne, chiar şi în perioada sărbătorilor.

 

Distribuie
post-img
Prev post

Cinci alimente care combat balonarea

Next post

STIATI CA UN CAINE VA POATE IMBUNATATI SANATATEA INIMII

post-img