Clicky

CE MANANCA MESSI, REGELE INCORONAT AL FOTBALULUI!

CE MANANCA MESSI, REGELE INCORONAT AL FOTBALULUI!

Ești ceea ce mănânci, așa că nu e de mirare că Messi ține o dietă strictă pentru a-și menține capacitatea de fotbalist.
Nutriționistul italian Giuliano Poser a revoluționat dieta internaționalului argentinian de când a lucrat cu el în 2014. El a identificat cinci alimente cheie – apă, ulei de măsline, cereale integrale, fructe proaspete și legume proaspete – ca fundament pentru regimul alimentar al lui Messi.
„Foarte bune sunt și nucile și semințele”, a expicat Poser  și și-a sfătuit, de asemenea, clientul să reducă cantitatea de zahăr.
„Zăhărul este cel mai rău lucru pentru mușchi. Cu cât stă mai departe de zaharuri, cu atât mai bine”, a continuat el. „Făinurile rafinate sunt, de asemenea, o mare problemă, deoarece în zilele noastre este dificil să găsești grâu necontaminat.”
La fel ca mulți nutriționiști care lucrează cu sportivi, el l-a sfătuit pe fostbalist să nu consume excesiv de multa carne – ceva prea comun în America de Sud și Spania.
„Rețeta preferată” a lui Messi a fost dezvăluită de Barcelona că este puiul prăjit cu rădăcinoase. Clubul a împărtășit rețeta suporterilor pe site-ul său oficial și este următoarea:
30 g ulei de măsline
Sare
Patru catei de usturoi zdrobiti
O ceapă
4-5 morcovi
Un praz
700-800 g cartofi
Patru pulpe de pui
Cimbru proaspăt
Instrucțiunile pentru gătirea felului de mâncare preferat al lui Messi folosind ingredientele de mai sus sunt simple: preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius, adăugați ulei și sare în tava de prăjire, apoi adăugați legume tocate și puiul. O dată pregătit totul, se prăjește timp de 45 de minute la 190 de grade.

SURSA: www.goal.com

Distribuie
post-img
Prev post

LUXATIILE DE UMAR - DR. MIHAI RÂȘCU

Next post

Oftalmia zăpezii. Cum ne protejam ochii iarna

post-img