Clicky

BUNA DIMINEATA!!!! ANUNT IMPORTANT!

Astazi este 9 MARTIE, ziua in care campania ”DE 8 MARTIE, GASESTE AROMA DIN VIATA TA!”, campanie sustinuta de platforma media digitala CAMPION IN SANATATE si firma ECOLAND PRODUCTION, isi va desemna castigatorii in randurile de mai jos.

5 dintre voi vor primi un cos cu produse in valoare de 150 de lei.

Suntem siguri ca si dupa ziua de astazi, veti ramane in continuare alaturi de platforma noastra si de produsele de la ECOLAND.

Pana sa ajungem la numele castigatorilor, trebuie sa stiti ca va pregatim o surpriza fabuloasa!!!!! Asadar, stati cu ochii pe noi, urmeaza cat de curand sa va dam VESTEA CEA MARE.

Trebuie sa urmariti cu atentie site-ul campioninsanatate.ro si facebook-ul CAMPION IN SANATATE pentru ca surprizele, campaniile si concursurile vor continua mai repede decat v-ati fi asteptat. Si acest lucru se va intampla datorita voua, celor care ati ajuns sa ne cunoasteti , sa ne cititi si sa ne urmariti inclusiv pe canalul de youtube CAMPION IN SANATATE.

Sa ne reintoarcem la castigatorii nostri, neuitand sa le multumim tuturor celor care au inteles si au apreciat produsele firmei ECOLAND si demersul jurnalistic al echipei redactionale.

AVEM CASTIGATORII!

ACESTIA SUNT: SIMONA BANICA, DARIA MARIA, LAURA PAVAL, MARIA ANDREIA SI DENISA DRAGOMIR

Le rugam pe doamne sa ne contacteze, in privat, pe mesagerul de facebook CAMPION IN SANATATE, acolo unde au trimis si dovada distribuirilor.

Multumiri speciale partenerilor nostri, firma ECOLAND PRODUCTION!

Distribuie
post-img
Prev post

CE INSEAMNA PROFILURILE LIPIDIC SI GLICEMIC

Next post

PREDIABETUL, AVERTISMENTUL CARE ÎȚI SCHIMBĂ STILUL DE VIAȚĂ

post-img