Clicky

ATACUL DE PANICA, BOALA SECOLULUI!

IARNA SI LEGUMELE REGINA

Cati dintre noi nu se gandesc cu teama la lunile de iarna? Ziua e mai scurta, trebuie sa ne imbracam mai gros si ne simtim ca niste roboti. In plus, apare si vesnica intrebare: ce mai mancam azi si mai mult decat atat ce mancam iarna. Stim cu totii ca atunci cand e frig, corpul are nevoie de nutrienti mai multi pentru a-si mentine temperaturi. Deci, mancarurile si supele crème devin regine si radacinoasele capata alte valente din parte gospodinelor.

Sfecla roșie, păstârnacul, țelina, morcovii, radacina de patrunjel, napii au un conținut ridicat de fibre si pot fi combinate cu carne pentru o alimentație echilibrată.

Nu este nevoie sa vina iarna pentru a oferi cartofului ce este al lui! Acesta poate fi gatit intr o multime de feluri si transforma o zi friguroasa intr-una cel putin placuta. Ce este drept nu trebuie sa facem o pasiune nebuna pentru cartof. La primavara se va vedea!

Asigură-te că pe timp de iarnă consumi suficienți carbohidrați, proteine și fibre, alături de vitamine și minerale. Vor contribui la imunizarea organismului, atât de necesară mai ales pe timp de iarnă. Pentru a-ți proteja corpul și mai mult în timpul sezonului rece, adaugă în mâncare condimente și mirodenii. Acelasi sfat l-as da si pentru o viata minunata: condimenteaz-o si bucura-te de fiecare clipa!

Distribuie
post-img
Prev post

IARNA SI LEGUMELE REGINA

Next post

Ascultă-ți tusea! CU ATENTIE!

post-img