Clicky

AM DAT STARTUL LA CONCURSUL CU PREMII: FII DULCE CA MIEREA DE 14 FEBRUARIE!

Platforma media de viață sănătoasă și nutriție CAMPION ÎN SĂNĂTATE și firma APIDAVA – “…gustul mierii din copilarie” , împreună am lansat concursul “FII DULCE CA MIEREA DE 14 FEBRUARIE”.

Acesta a început in dată de 21 ianuarie și se va întinde pe parcursul a 4 săptămâni. Îndeajuns de mult încât să descoperiți produsele fabuloase ale firmei APIDAVA – “…gustul mierii din copilarie”  și tot conținutul media pe care echipa de la CAMPION ÎN SĂNĂTATE vi-l oferă în fiecare zi, pe site-ul www.campioninsanatate.ro, pe canalul de youtube, pe facebook și pe tiktok.

Cei mai fideli cititori ai site-ului campioninsanatate.ro și urmăritori ai platformei media CAMPION ÎN SĂNĂTATE vor fi răsplătiți cu premii. Punem la bătaie 5 coșuri cu produse naturiste de la APIDAVA – “…gustul mierii din copilarie” .

5 dintre voi care vor face dovadă că ne urmăresc și au cele mai multe distribuiri ale postării de pe pagină facebook Campion în Sănătate, pe parcursul campaniei, vor primi câte un coș cu produse în valoare de 150 de lei.

URMĂREȘTE-NE PAGINĂ DE FACEBOOK “CAMPION ÎN SĂNĂTATE” + DISTRIBUIE CÂT MAI MULT POSTAREA CU CAMPANIA: “FII DULCE CA MIEREA DE 14 FEBRUARIE” ȘI CÂȘTIGă PRODUSE DE LA APIDAVA

Dovezile distribuirilor sunt așteptate pe mesageria paginii de facebook CAMPION ÎN SĂNĂTATE!

Concursul se desfășoară în perioada 21 ianuarie-13 februarie 2023.

Distribuie
post-img
Prev post

CONDITIILE DE DECLANSARE ALE DIABETULUI - DOCTOR LAURA MATEI - MEDIC DIABETOLOG

Next post

Ce produse nu ar trebui să conservi niciodată acasă

post-img