Clicky

AJUTĂ HIPNOZA ÎN CURELE DE SLĂBIRE?

În majoritatea cazurilor, asociem dietele cu alimentele pe care trebuie să le consumăm sau, dimpotrivă, să le evităm.

Pe de altă parte, este cunoscut faptul că anumite persoane nu reușesc să slăbească indiferent de eforturile depuse.

Care să fie cauza?

Nu felurile de mâncare pe care le așezăm în farfurie sunt responsabile pentru îngrășare, ci obiceiurile alimentare și tiparele mentale care își au originea în subconștient. Studiile în nutriție și neuroștiințe și experiența de lucru cu sute de persoane care, indiferent de eforturi, nu reușesc să slăbească, mi-au relevat faptul că hipnoza este esențială în susținerea procesului de slăbire, pentru că astfel reușim să rescriem tiparele greșit imprimate în subconștient care blochează procesul de slăbire“, susține Anca Alungulesei, hipnoterapeut, potrivit Adevărul.

Potrivit acesteia, nu mâncarea a ieșit la iveală ca fiind factorul determinant care a îngrășat persoana, ci un tipar mental și emoțional creat în jurul nevoii interioare de a se simți „mare”.

Psiho-dieta, metoda creată de nutriționist, este un proces progresiv prin care se urmărește identificarea cauzei reale a greutății și a comportamentului alimentar pentru a schimba percepția omului asupra mâncării, a greutății și a propriului corp și a avea rezultatele dorite.

Distribuie
post-img
Prev post

ROLUL CAFELEI ÎN REDUCEREA RISCULUI DE DIABET TIP 2

Next post

DECOLAREA RETINIANA

post-img