Clicky

5 LEACURI PENTRU ASTENIA DE PRIMĂVARĂ

Deși vremea este destul de schimbătoare și schimbările bruște de temperatură ne iau prin surprindere din ce în ce mai des, cel puțin din punct de vedere calendaristic mai este puțin și vine primăvara.

Este foarte posibil ca în acest anotimp să vă confruntați cu stări de oboseală, cu stări de slăbiciune fizică și psihică, într-un cuvânt cu astenia de primăvară.

Natura ne pune la dispoziție o mulțime de remedii prin care să domolim starea de astenie. Iată o serie de rețete naturiste propuse de Victor Duță, care sunt de folos în astenie:

1.Tratament cu ceai preparat după următoarea rețetă: rostopască (40 g), bobornic (40 g), păpădie (frunze și rădăcini, 30 g), coada-șoricelului (40 g) și rotungioară (40 g).

Ceaiul se prepară din 3 lingurițe de amestec vegetal, bine astecat, fiert timp de 8-10 minute în 750 ml de apă. Se beau 3 căni de ceai pe zi.

2. Se recomandă a se consuma preparate din untișor, ștevie, lobodă, urzici. În acest sens, salatele vor fi asezonate cu zeamă de lămâie și ulei de măsline.

3. Se vor consuma semințe germinate. Ca semințe se vor folosi cele de grâu, secară, orz, legume. Semințele germinate vor revitaliza organismul.

4. Se va consuma pătrunjel verde. El este o sursă bogată de vitamine din complexul B și vitamina C.

5. Consumul de polen crud. Pentru a trata astenia de primăvară este recomandat polenul crud, un leac eficient pentru această afecțiune.

Distribuie
post-img
Prev post

VINE PRIMAVARA, TREBUIE SA STRALUCIM!

Next post

UN REMEDIU FOARTE SIMPLU PENTRU TOPIREA GRĂSIMII DE PE ABDOMEN

post-img