Clicky

3 REMEDII NATURISTE PENTRU CURĂȚAREA SÂNGELUI LA ÎNCEPUT DE PRIMĂVARĂ

Primăvara este anotimpul ideal pentru curățarea sângelui, astfel încât să eliminăm toxinele și deșeurile și să ne recâștigăm energia.

Prin curățarea sângelui se realizează o tonifiere și o revigorare conștientă a organismului, explică Victor Duță.

Potrivit acestuia, curățarea sângelui este recomandată ca o operație foarte utilă la începutul primăverii când, după o iarnă grea, cu puține vitamine, săruri minerale, oligoelemente și enzime în alimentație și cu un mare deficit de expunere la lumina solară, organismul esre slăbit, vlăguit și trebuie revigorat.

Plantele medicinale utilizate ca remedii naturale în procesul de curățare a sângelui sunt: murul, zmeurul, coacăzul negru, cimbrul, roinița, fagul, feniculul, mușețelul, menta, socul

1.Tratament cu ceai din mur. Ceaiul se prepare dn 1-2 lingurițe de frunze de mur mărunțite, opărite cu 250 ml de apă clocotită. Se beau 2-3 căni de ceai/zi. Pentru a crește eficiența acestui remediu natural se pot pune în ceau și frinze de afin, salvie, etc.

2. Ceai de urzică. Ceaiul se prepare din 1-2 lingurițe de frunze de urzică mărunțite, opărite cu 250 ml de apă clocotită. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi. Acest ceai este recomandat pentru a face cu el cura depurativă de primăvară, căci este un remediu curățitor al sângelui de toxine și deșeuri. Acest ceai aduce în organism vitaminizare și reminalizare generală.

3. Tratament cu ceai de soc. Ceaiul se prepară mai întâi dintr-un amestec de flori, Frunze și scoarță de soc, în părți egale, care se vor mărunț și se vor omogeniza perfect. Se vor lua 1-2 lingurițe din acest amestec vegetal și se vor lăsa timp de 20 de minute să stea îm 250 ml de apă rece. Apoi se va da ceaiul într-un clocot. Se beau 1-2 căni de ceai pe zi.

Distribuie
post-img
Prev post

BUCURAȚI-VĂ, VINE PRIMĂVARA!!! ASTĂZI ESTE 1 MARTIE!

Next post

DIETA ÎN TRADIȚIA INDIANĂ

post-img