Clicky

3 REMEDII NATURALE CARE TE SCAPĂ DE GREAȚĂ

Greața este o senzație neplăcută de vomă, urmată sau nu de vărsături. Greața apare într-o mulțime de cazuri, printre care sarcina, bolile de ficat, pancreatită, apendicită, etc.

Dacă vă confruntați cu această problemă, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a identifica cauza acesteia. În plus față de tratamentul recomandat de medic, există mai multe remedii naturale recomandate în caz de greață.

Iată o parte dintre acestea:

Ceaiul de mentă este unul dintre cele mai vechi remedii recomandate pentru combaterea senzației de greață. Ceaiul se prepară dintr-o linguriță de frunze de mentă mărunțite sau un pliculeț de mentă la 250 ml de apă clocotită. Se lasă la infuzat 10 minute. Se beau 1-2 căni pe zi.

Tratament cu lămâie. Indiferent dacă lămâia este consumată sub formă de suc sau felii, acest remediu este deosebit de eficient dacă suferiți de greață. De la primele semne de greață, puteți mușca dintr-o felie de lămâie, iar senzația de greață se va diminua sau chiar va dispărea imediat.

Ghimbirul este un alt aliat important în lupta cu greața. Ceaiul de ghimbir se prepară dintr-o linguriță de ghimbir ras, opărit de 250 ml de apă clocotită. Ghimbirul se mai poate consuma și sub formă de pudră, aceasta fiind recomandată chiar și femeilor însărcinate pentru a scăpa de senzația de greață.

Atenție! Acest articol are rol informativ și nu înlocuiește un control medical!

Distribuie
post-img
Prev post

TRANSPIRATIA ABUNDENTA - CAUZE SI TRATAMENT

Next post

DROJDIA DE BERE, ALIMENTUL- MEDICAMENT

post-img