Clicky

2 OBICEIURI GREȘITE CARE NE POT INFLUENȚA STAREA DE SĂNĂTATE

De cele mai multe ori, avem diferite simptome despre care nu stim nici de unde vin si nici cum am putea sa le ameliorăm.

Cert este faptul ca starea de sanatate ne este influențată negativ.

Astazi, va prezentam doua obiceiuri greșite despre care nu am fi putut crede ca ne pot afecta.

ATENTIE!!!

Dezghetarea alimentelor la temperatura camerei sau in apa calda?

Daca dezghetam carnea la o temperature de peste 40 de grade, creste riscul de inmultire al bacteriilor. Pentru a preveni acest lucru, este recomandat sa dezghetam carnea in frigider. In acest mod, va sta la o temperatura constanta, iar bacteriile nu vor putea sa se dezvolte. Daca nu optati pentru aceasta varianta, puneti alimentul intr-un vas cu apa rece, pe care o schimbati la fiecare 30 de minute.

Ne uitam la telefon cu fata in jos, o perioada lunga de timp

Pozitia corecta cand ne uitam pe telefon este cea cu spatele drept, si capul ridicat, cu telefonul orientat la nivelul ochilor. In caz contrar, riscam sa ne alegem cu mari dureri cervicale. Muschii spatelui au memorie stocata.

La baza gatului, daca aplecam usor capul, vom simti o vertebra mai proeminenta: e vertebra cervicala 7 sau C7. Daca obisnuiesti sa stai cu capul usor aplecat cand tastezi pe telefon sau lucrezi la birou, greutatea capului nu va mai fi pe C7 (cum ar trebui in mod normal), ci va trage toate celelalte vertebre in jos.

Distribuie
post-img
Prev post

BOALA COPILĂRIEI. VARICELA SAU VĂRSATUL DE VÂNT

Next post

AGORAFOBIA

post-img